Składniki - Bakalland BA! Baton zbożowy Banan 40 g
Składniki zbożowe 26% (płatki owsiane pełnoziarniste 12%, mąka kukurydziana, grys kukurydziany, mąka ryżowa); substancja wiążąca: maltitole; chipsy bananowe kawałki 22% (banany 55%, olej kokosowy, cukier aromat); polewa o smaku kakaowo-mlecznym 17% (olej palmowy, serwatka w proszku (z mleka), cukier, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 6%, mleko w proszku odtłuszczone, miazga kakaowa 1%, emulgatory: lecytyny i E 476; aromaty); maltodekstryna, miód piekarski, olej palmowy, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitile; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; emulgator: lecytyny; sól, aromat.
Wartości odżywcze - Bakalland BA! Baton zbożowy Banan 40 g
Stosowanie - Bakalland BA! Baton zbożowy Banan 40 g
Produkt gotowy do spożycia.
Przeciwwskazania - Bakalland BA! Baton zbożowy Banan 40 g
Nie spożywaj w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu.
Charakterystyka - Bakalland BA! Baton zbożowy Banan 40 g
Bakalland BA! Baton zbożowy banan 40 g stanowi doskonałą przekąskę i dużo zdrowszą alternatywę dla tych niezdrowych i dosmaczanych. Jeśli jesteś fanem bananów polecamy również chipsy bananowe Bakalland, które doskonale sprawdzą się jako zdrowa, chrupiąca przekąska w ciągu dnia. Dodatkowo, aby sprawić, że baton zbożowy z bananem Bakalland BA! jest jeszcze bardziej pożywny pozbawiliśmy recepturę niechcianych składników: bez syropu glukozowego, bez tłuszczów utwardzonych. Połącznie chrupiącego polskiego zboża ze słodkim smakiem bananów jest zbiorem niezwykle bogatej listy witamin, jakie posiada banan m.in. witamina C, tiamina, niacyna, B6, A, E, K z bogactwem błonnika zawartego w zbożach.
Przechowywanie - Bakalland BA! Baton zbożowy Banan 40 g
Przechowywać w pomieszczeniach czystych, suchych i przewiewnych, bez obcych zapachów, szkodników i ich pozostałości
Masa netto - Bakalland BA! Baton zbożowy Banan 40 g
40g
Ważne informacje - Bakalland BA! Baton zbożowy Banan 40 g
Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka.